top of page

Aanvragen van informatie

Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij uw vragen en wensen aanhoren en proberen om u direct van het juiste advies of de juiste informatie te voorzien. 

Kennismakingsgesprek

Na het telefoongesprek kan er uiteraard een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de opdracht persoonlijk met u door te nemen. Wij kunnen in samenspraak een plan opstellen wat u verwacht van onze dienstverlening. Tijdens dit gesprek kunnen wij u ook ( nog ) meer vertellen over onze manier van werken. Ook kunnen wij tijdens dit gesprek u vertellen over onze tarieven en verschillende dienstverleningen.

Aan de slag

Nadat wij bij u zijn langs geweest en alles hebben doorgesproken gaan wij voor u aan de slag. Omdat wij werken met een strakke planning is het voor ons van groot belang op tijd inzage te hebben in de gemaakte boekingen. Wij vragen daarom altijd van onze klanten iedere bekende boeking direct door te geven en iedere maandag voor 10:00 uur een overzicht te sturen met alle bestaande boekingen voor de komende week. Dit kan per E-mail, Whatsapp of door te bellen naar 06-38506165.

 

Contact

Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit van communicatie en schoonmaakwerk. Een hoog niveau van kennis, persoonlijke aandacht staat voorop. Wilt u met ons kennismaken, samenwerken of gewoon eens praten over uw wensen?

 

Stuur ons een kort bericht via onze site of email

bottom of page