Aanvragen van informatie

Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij uw vragen en wensen aanhoren en proberen om u direct van het juiste advies of de juiste informatie te voorzien. 

Kennismakingsgesprek

Na het telefoongesprek kan er uiteraard een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de opdracht persoonlijk met u door te nemen. Wij kunnen in samenspraak een plan opstellen wat u verwacht van onze dienstverlening. Tijdens dit gesprek kunnen wij u ook ( nog ) meer vertellen over onze manier van werken. Ook kunnen wij tijdens dit gesprek u vertellen over onze tarieven en verschillende dienstverleningen.

Aan de slag

Nadat wij bij u zijn langs geweest en alles is doorgesproken gaan wij voor u aan de slag. Wij hebben op verschillende manieren contact met onze klanten wanneer de recreatiewoning schoon moet. Sommige klanten hebben vooraf al duidelijk beeld van de in-en-check out dagen, andere klanten hebben ons inzicht gegeven in hun boeking systeem zodat wij weten wanneer wij aan de slag moeten. Soms komen er onverwachte boekingen/schoonmaken tussendoor en wij proberen altijd hier zo snel en goed mogelijk op in te spelen.

 

 

Contact

Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit van huishouding en schoonmaakwerk. Een hoog niveau van kennis, persoonlijke aandacht staat voorop. Wilt u met ons kennismaken, samenwerken of gewoon eens praten over uw wensen?

 

Stuur ons een kort bericht, bel of Whatsapp ons op 0628707981.