top of page

Clean@Home 
Gastvrij, Persoonlijk & Efficiënt.

Efficiëntie en gastvrijheid zijn belangrijk in de recreatie!

 

Efficiënt schoonmaken en gastvrij handelen zijn essentiële voorwaarden in de recreatie sector. Gasten die komen willen de ultieme beleving en daar hoort een schoon en zorgeloos verblijf bij.

Wij bij Clean@Home begrijpen dat als geen ander, en zullen er alles aan doen om het uw gasten zo prettig mogelijk te laten hebben in hun gehuurde accommodatie.

Maar ook willen wij het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom willen wij onze dienstverlening zo persoonlijk mogelijk maken.

Goed contact en open communicatie met u als klant waarderen wij enorm. Wij willen u zoveel mogelijk uit handen nemen of het nou gaat om het hele seizoen, of slechts incidenteel, wij staan voor u klaar.
 

Clean@Home is groeiende onderneming gevestigd in Zandvoort. Sinds 2016 is Clean@Home actief in Zandvoort voor het schoonmaken van diverse recreatie woningen zoals:

* Vakantie appartementen

* Air-bnb en short stay panden

* Pensions.

* Studio's 

* Hotels

Dit doen wij met veel liefde en aandacht en onze eigen visie speelt hierbij een belangrijke rol. 

 

Om onze werkzaamheden aan te laten sluiten op uw wensen en behoeften, bieden wij keuze uit 3 paketten.​

                    Basic, Comfort en Deluxe

                                                           

Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit van communicatie en schoonmaakwerk. Een hoog niveau van kennis, persoonlijke aandacht staat voorop. Wilt u met ons kennismaken, samenwerken of gewoon eens praten over uw wensen?

 

Stuur ons een kort bericht via onze site

bottom of page