Clean@Home is opgezet door Laura Castien en hieronder vind u haar verhaal:

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Laura Castien. Ik ben geboren in Haarlem en opgegroeid in Zandvoort.
In 2009 gestart de opleiding tot helpende 2 in de gehandicapten zorg. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond in 2011.
Ik wilde graag verder leren en ben daarom meteen doorgegaan met de vervolgopleiding Verzorgende 3 IG. Deze opleiding heb ik in mei 2014 vol trots succesvol afgerond.
Na het behalen van mijn diploma "Verzorgende Niveau 3 IG" heb ik mijn start gemaakt in de thuiszorg als wijkziekenverzorgende. Later heb ik mijn kennis en ervaring in de zorg tot de volgende stap gebracht werken als zzpér binnen de zorgsector.
Dit heb ik jaren met veel plezier gedaan.

 

Ik vind het erg belangrijk dat iedereen een eerlijke kans krijgt hun dromen waar te maken en te werken waar je voldoening uit haalt, positieve energie en met een glimlach naar je werk kan gaan.
Ik heb mijn werk in de zorg altijd met veel liefde en plezier gedaan, maar het was voor mij tijd voor een nieuwe stap daarom heb ik besloten om na de geboorte van mijn dochter in 2015 mijn eigen onderneming op te richten.
Vanaf 2016 is Clean@home gestart en inmiddels heeft deze jonge onderneming al meerdere klanten waarbij wij huishouding en schoonmaak verzorgen van diverse verhuur appartementen en hotels in Zandvoort. Ook nu wil ik mijn kennis en ervaring uitbreiden en ben ik samen met mijn partner gestart met scholing en cursussen op het gebied van schoonmaak en huishouding. zo houden wij onze kennis en expertise op pijl zodat u zeker bent van goede kwaliteit. 

Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit van huishouding en schoonmaakwerk. Een hoog niveau van kennis, persoonlijke aandacht staat voorop. Wilt u met ons kennismaken, samenwerken of gewoon eens praten over uw wensen?

 

Stuur ons een kort bericht, bel of Whatsapp ons op 0628707981

Waarom Wij:

Visie: onze visie zegt het al '' gastvrij, betrouwbaar & efficiënt. 

Kennis en kwaliteit: Doordat wij ons verdiepen in scholing is onze kennis altijd op peil en bent u verzekert van goede kwaliteit

Betaalbaar: Clean@Home bied een goede prijs/kwaliteit verhouding

Plezier: wij werken met plezier en dat ziet u maar ook uw gasten terug in ons werk.

023-7430129 / 06-28707981

Burg. Beeckmanstraat 1

2041 PM Zandvoort

© 2016 Clean@Home