Wij dragen met plezier bij aan een positieve eerste indruk van uw gasten!

 

Clean@Home is het persoonlijke recreatie schoonmaakbedrijf in Zandvoort. Wij komen in verschillende vakantie woningen, denk aan airbnb, vakantieappartementen, pensions, studio's en huisverhuur.
Wij vinden het belangrijk een
persoonlijke band op te bouwen met onze klanten. Geen groot bedrijf met tussen personen en altijd verschillende gezichten in uw recreatie accommodatie, maar een klein jong bedrijf met de persoonlijke aandacht die zo vertrouwd is.
Onze klanten geven vaak aan het prettig te vinden dat wij zo persoonlijk betrokken zijn. 

Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt en weet u precies waar u aan toe bent. U hoeft dus maar één keer uw wensen duidelijk te maken, wat een hoop tijd scheelt. Op deze manier leert u ons kennen en weten wij waar de aandachtspunten liggen in de schoonmaakactiviteiten. Bovendien bent u door deze aanpak verzekerd van een uniforme aanpak en een constante hoge kwaliteit. 

Voor de periodieke schoonmaak verzorgen wij de glasbewassing, het keren van matrassen, het wisselen van de beschermhoezen en het neerhalen en ophangen van gordijnen. Wij kunnen indien gewenst ook het verzorgen van het linnengoed op ons nemen. Dit houd in dat wij het beddengoed en overige linnen meenemen, wassen en schoon mee terug nemen voor de volgende schoonmaak. ( strijken doen wij momenteel nog niet ) 

 

Bent u op zoek naar incidentele ondersteuning voor uw recreatie verhuur, ook dan bent u bij Clean@Home bij het juiste adres. Wij kunnen uw schoonmaak zorgen uit handen nemen bij extreme drukte of als u zelf periode afwezig bent.

 

Voor verschillende klanten verzorgen wij in goed overleg en als dit mogelijk is naast de schoonmaak ook de in-en-uit-check van de gasten. Dit is helaas niet altijd mogelijk i.v.m. drukte maar vraag gerust naar de mogelijkheden, wij kijken graag samen met u wat haalbaar is. 

 

Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit van huishouding en schoonmaakwerk. Een hoog niveau van kennis, persoonlijke aandacht staat voorop. Wilt u met ons kennismaken, samenwerken of gewoon eens praten over uw wensen?

 

Stuur ons een kort bericht, bel of Whatsapp ons op 0628707981